Szertartás hangosítás

Esküvői ceremónia hangosítás szolgáltatásunk egy több lépésből álló folyamatot jelent, aminek segítségével minden a Ti elképzeléseitek szerint valósulhat meg.

 • 1

  Találjátok meg a tökéletes helyszínt

  Legyen szó kültéri vagy beltéri helyszínről, biztosítjuk a szükséges hangosítást esküvőtök szertartására. Az sem jelent problémát, ha álmaitok esküvője olyan helyszínen van, ahol nem biztosított az áramforrás. Egy hegy tetején, vagy egy hangulatos vízpart mellett is hangot tudunk adni a szavaknak.

 • 2

  Beszéljétek meg a forgatókönyvet.

  Szertartásvezetőtök segítségével állítsátok össze esküvői ceremóniátok forgatókönyvét, ahol saját arcotokra formálhatjátok azt a keretet, amire az esküvői szertartás felépül. Itt a nehezén már túl is vagytok!

 • 3

  Válasszátok ki a szertartás zenéit.

  Itt aztán tényleg szabadjára engedhetitek fantáziátokat. Bármilyen zenére bevonulhattok, az esküvő szertartás alatt pedig olyan háttérzenével fokozhatjuk a hangulatot, amivel csak szeretnétek. Elakadtatok a kiválasztásban? Szívesen adunk ötleteket!

 • 4

  Nézzük át az utolsó simításokat

  Úgy néz ki, hogy minden összeállt, a nagy nap előtt még átbeszéljük azokat a technikai részleteket, amit közösen már megszerveztünk. Minden úgy történhet, ahogy megbeszéltük!

 • 5

  Kezdődhet az esküvő

  Vendégvárásra minden a helyén. Profi hangtechnika és felkészült hangosító csapat várja, hogy kezdődjön az esküvői szertartás. Ti nyugodtan koncentráljatok arra, amiért ott vagytok.