Hangfal bérlés

hangtechnika bérlés kisebb esküvőtől a több száz fős rendezvényig

Igényeidhez csomagolva

Széles eszközparkkal állunk rendelkezésre, ezzel teljesen igényeidre szabjuk a hangtechnikát, hogy olyan megoldást találjunk, amire valóban szükséged van a sikeres rendezvényhez. Kisebb mobil hangfaltól a komplett hangrendszerig biztosítjuk a megbízható technikai hátteret.

Kiszállítással vagy személyes átvétellel

Csináld magad, vagy bízz ránk mindent!

Hangfal rendszereink jelentős része személyesen is átvehető. Könnyen és magabiztosan meg tudod oldani a szállítással és beüzemeléssel járó feladatokat? Működni fog! Nem szeretnél ezzel foglalkozni? Intézzük a háttérmunkát!

Kész ötletektől az egyéni megoldásokig

Egyedi ajánlatok csomagba rendezve

Pontosan tudod mire van szükséged? Remekül hangzik, mégis ez a legritkább eset. Csokorba szedtünk néhány megoldást a rendezvény jellegétől és méretétől függően, hogy könnyebben megtalálhasd amit szeretnél.

Hangfal rendszereink az idei szezonra

Néhány gondolat, mielőtt döntenél..

Mire kell figyelni hangfal bérlés alkalmával?

A helyszín adottságainak részletei, a rendezvény létszáma és jellege közelebb visznek a legjobb megoldáshoz. Ezek együttes ismeretével könnyebben ki lehet választani azt a hangtechnikát, amire valóban szükséged van. Nem érdemes alulhangosítani a rendezvényt, de legalább annyira nincs értelme túlzásokba esni a hangosítás és a szükséges hangtechnika összeállítása során.

Miért jó a személyes átvétel hangfal bérlés során?

Így juthatsz legkedvezőbb anyagi feltételek mellett az eszközökhöz, mi pedig átadáskor megmutatjuk hogyan kell kezelni és beállítani a hangtechnikát. Folyamatos háttértámogatást biztosítunk a hangfal bérlés ideje alatt, nem hagyunk magadra. Így akár a rendezvény közben is elérhetsz minket, ha kérdésed merülne fel a hangfalak használatával kapcsolatban.

Miért érdemes a hangtechnika bérlés szolgáltatást szállítással kérni?

Több órányi pakolással, szervezéssel, szállítással és mozgatással járó extra munkától mentesítünk. Megbeszéltek szerint érkezünk a helyszínre és a rendezvény végét is rugalmas idősávban kezeljük. Minden úgy történik részünkről, ahogy azt Veled megbeszéltük.

Egyedi ajánlatot kérek

Csomagolt ajánlatok

Csináld magad!

Kösd össze bármivel

Android, iOS, macOS és Windows kompatibilis hangrendszerek, a szükséges kábelekkel.

Esküvői csomag

Egyszerű használat

Biztonságos, megbízható és könnyen kezelhető hangrendszer a helyszín adottságainak megfelelő tulajdonságokkal. Összekombinálható fényekkel és vetítéstechnikával.

Meeting csomag

Céges eseményekre

Mobil hangrendszerek keverővel és mikrofonozással, minden helyzetre.