Hangfal bérlés

hangtechnika bérlés kisebb esküvőtől a több száz fős rendezvényig

Igényeidhez csomagolva

Széles eszközparkkal állunk rendelkezésre, ezzel teljesen igényeidre szabjuk a hangtechnikát, hogy olyan megoldást találjunk, amire valóban szükséged van a sikeres rendezvényhez. Kisebb mobil hangfaltól a komplett hangrendszerig biztosítjuk a megbízható technikai hátteret.

Kiszállítással vagy személyes átvétellel

Csináld magad, vagy bízz ránk mindent!

Hangfal rendszereink jelentős része személyesen is átvehető. Könnyen és magabiztosan meg tudod oldani a szállítással és beüzemeléssel járó feladatokat? Működni fog! Nem szeretnél ezzel foglalkozni? Intézzük a háttérmunkát!

Kész ötletektől az egyéni megoldásokig

Egyedi ajánlatok csomagba rendezve

Pontosan tudod mire van szükséged? Remekül hangzik, mégis ez a legritkább eset. Csokorba szedtünk néhány megoldást a rendezvény jellegétől és méretétől függően, hogy könnyebben megtalálhasd amit szeretnél.

Miért jó a személyes átvétel?

Mindamellett, hogy így juthatsz legkedvezőbben az eszközökhöz, átadáskor megmutatjuk hogyan kell kezelni és beállítani a hangtechnikát. Folyamatos háttértámogatást biztosítunk, így akár a rendezvény alatt is elérhetsz minket, ha kérdés merül fel.

Miért érdemes szállítással kérni?

Több órányi pakolással és mozgatással járó extra munkától mentesítünk. Pontosan érkezünk és a rendezvény végét is rugalmas idősávban kezeljük. Minden úgy lesz, ahogy megbeszéltük.

Mire kell figyelni hangfal bérlésnél?

A helyszín tulajdonságai, a létszám és a rendezvény jellege közelebb visznek a megoldáshoz. Ezek együttes ismeretével könnyebben ki lehet választani azt a hangtechnikát, amire valóban szükséged van. Nem érdemes alulhangosítani, de legalább annyira nincs értelme túlzásokba esni.

Hangfal rendszereink az idei szezonra

Csomagolt ajánlatok

Csináld magad!

Kösd össze bármivel

Android, iOS, macOS és Windows kompatibilis hangrendszerek, a szükséges kábelekkel.

Esküvői csomag

Egyszerű használat

Biztonságos, megbízható és könnyen kezelhető hangrendszer a helyszín adottságainak megfelelő tulajdonságokkal. Összekombinálható fényekkel és vetítéstechnikával.

Meeting csomag

Megbeszélésekre, bemutatókra

Mobil hangrendszerek keverővel és mikrofonozással, minden helyzetre.