Gyakori kérdések

és válaszok...

Mennyibe kerül?

Termékeink és szolgáltatásaink díját olyan részletek határozzák meg, mint például a rendezvény helyszíne és mérete, vagy a bérlés időtartama. Eszközeinket elérheted személyes átvétellel is, de kérheted kiszállítással. Bérelhetsz egy napra és alkalomra vagy hosszabb távra, rendszeres céllal. Felszereléseinket kérheted egymagában és csomagajánlatban is. Ennek a sok részletnek az összessége adja meg azt, hogy Neked pontosan mit tudunk ajánlani.

Hol vehetem át a technikát, ha személyesen megyek el érte?

Eszközeinket egy előre megbeszélt időpontra előkészítjük Neked zuglói (14. kerület) átvételi pontunkra. Az előzetes egyeztetés fontos, mert mi sem vagyunk mindig a helyszínen.

Milyen dokumentumok szükségesek a személyes átvételhez?

Abban az esetben, ha a szükséges eszközöket személyesen veszed át tőlünk, az átadás során az alábbi dokumentumokra lesz szükség:

  • személyazonosságot igazoló okmány
  • lakcímkártya

Ha egy cégen keresztül, vagy annak megbízásából történik a bérlés, a személyes átvétel tényét mindenképpen az átvevő személy adataival és aláírásával rögzítjük.

Hangfal bérlés vagy hangosítás? Mi a különbség?

Nálunk a két szolgáltatás között a legnagyobb különbség, hogy hangtechnika bérlés során az eszközök használatát legtöbbször Ti magatok oldjátok meg, nem szükséges hozzá a személyes segítségünk. Hangosítás szolgáltatásunk alatt azokat a munkáinkat értjük, ahol a közös tervezéstől a kivitelezésig teljesen ránk bízzátok a rendezvény technikai hátterét.

“Nem minden hangfal bérlés hangosítás, de minden hangosítás hangfal bérlés (is)” – ismeretlen technikus

Hogyan működik a bérlés? Mi a folyamata?

A hangetchnika bérlés folyamatát öt egyszerű lépésben foglaltuk össze ITT.

Mennyi a kaució?

A kauciótól amikor csak tudunk eltekintünk. Lássuk azokat az eseteket, amikor biztosan nem kell kauciót letenni az eszközök bérlésekor:

  • Már legalább 3 alkalommal béreltél tőlünk technikát
  • rendszeresen együttműködünk
  • partneri megállapodásban vagyunk
  • az eszközöket mi szállítjuk a rendezvény helyszínére (és vissza)

Vannak olyan helyzetek, amikor mi sem tudunk eltekinteni a kauciótól. Minden ilyen esetben úgy határozzuk meg ennek mértékét, hogy a kölcsönzött technika értékéhez képest jelképes legyen, de nekünk már garantálja a rendeltetésszerű használatot.

Hány Wattos?

Hangfal bérlés előtt az egyik leggyakrabban feltett kérdés felénk, hogy az adott eszköz hány wattos? Ebből a legtöbben azt szeretnék megbecsülni, hogy mennyire lehet hangos és erős a technika. Nem szeretnénk senkit összezavarni, de ez az érték önmagában kevésbé alkalmas arra, hogy ezt megtudjuk. Aggodalomra azért nincsen ok; segítünk választani!

Vissza a főoldalra