Esküvői fénytechnika

Háttérvilágítás és fénydekoráció, vizuáltechnika és projektor bérlés

Hangulatvilágítás

Esküvőtök hangulatát színes fények segítségével is fokozhatjátok. Dekorációs háttérvilágításra un. PAR lámpákat használunk. Ezt a helyszín adta lehetőségeknek megfelelően telepítjük. Falfelületeket, tárgyakat, oszlopokat, bútorokat vagy akár növényzetet is megvilágíthatunk velük. Az összhatás nem marad el. Nagyobb méretű helyszíneken vagy összetettebb esetekben érdemes előzetes helyszínbejárást kérnetek, hogy előre meg lehessen tervezni az általatok elképzelt fénydekorációt.

Projektor bérlés

projektor bérlés vászonnal

A közös emlékek bemutatása, a házasságig vezető út összefoglalása szinte minden esküvői rendezvény elmaradhatatlan eleme. Erre az egyik legalkalmasabb eszköz a projektoros kivetítés, hiszen nagy felületre vetítve, távolabbról is jól láthatóan, az egész násznép egyszerre élvezheti azt a műsort, amivel Ti készültetek nekik.

Nagy fényerejű, könnyen kezelhető projektorjaink segítségével egyszerűen megoldható ez a feladat. Ráadásul saját eszközeitekre is könnyen csatlakoztatható a technika, így kényelmesen és a megszokott módon tudjátok használni a videólejátszót vagy prezentációt.