Esküvő hangosítás és fénytechnika

Hangfal bérlés, profi hangtechnika és fénytechnikai eszközök esküvőtökre.

Hangtechnika bérlés

hangfal bérlés és hangtechnikai megoldások

Esküvőtök hangtechnikai igényét első sorban a Ti elképzeléseitek és döntéseitek határozzák meg. A helyszín, amit választottatok, a vendégek száma, a tervezett programok és ötletek mind befolyásolhatják a szükséges hangosítás tulajdonságát.

Mi az, amire mindenképpen szükségetek lesz?

Biztosan kelleni fog 2 db hangfal állványokkal. Ehhez érdemes használni egy külön kis keverőt, amire bármilyen eszközt hozzá tudtok csatlakoztatni. Laptop, telefon, tablet, dj controller és minden fajta zenei lejátszó eszköz.

Az alap technikán kívül mit javasolnánk még?

Minden szempontból hasznos lehet legalább 1 db mikrofon is, de a hangosítást érdemes egyéb technikai elemekkel is kombinálni, amit egyedi ajánlatban, vagy előre rendezett csomagjainkban kaphattok.

Ezen kívül javasolni szoktuk, hogy az esküvőtökre tervezett hangtechnika szállítását és beüzemelését bízzátok ránk. Még akkor is érdemes ezt megfontolni, ha teljesen “csináld magad” esküvőben gondolkodtok. Rengeteg energiát és időt felszabadít ez a megoldás.

Miből lehet válogatni?

Hangfal rendszereink pontos típusait hangfal bérlés oldalunkon tekintheted meg, néhány csomagba rendezett összeállításunkat pedig a hangtechnika bérlés csomagok oldalról is elérheted.

Eszközparkunknak csak egy része szerepel az oldalon, ráadásul folyamatosan frissítjük és bővítjük a technikai készletet. Ezért is javasoljuk, hogy minden esetben vedd fel velünk a kapcsolatot egy rátok szabott, egyedi lehetőségért.

Kezelőszemélyzettel is lehet hangtechnikát bérelni?

Természetesen igen. A szállítás mellett a technika kezelésére is tudunk személyzetet biztosítani. Ehhez mindenképpen egyedi árajánlat szükséges, hiszen így teljesen be kell vonni bennünket is az esküvői forgatókönyvbe.

Fénytechnika bérlés

fényeffektek a tánctérre és hangulatvilágítás a helyszínre

Olyan fénytechnikai megoldásokkal készültünk, ami egyszerre kombinálja a mai technikai trendeket és több éves tapasztalatunk alapján felmért valódi igényeket. Ledes fényeffekt lámpákkal színesítheted a táncteret, hangulatvilágítással dobhatod fel esküvői helyszíned hangulatát.

Mennyire bonyolult ezeket kezelni?

Esküvő közben nem kell foglalkozni a fénytechnika kezelésével. Elég a megfelelő időben bekapcsolni a lámpákat, azok pedig automata üzemmódban teszik majd a dolgukat hajnalig.

Hány darab lámpára lesz szükségetek?

Ez első sorban a helyszín adottságaitól függ. Két lámpánál kevesebb eszközben nem érdemes gondolkodni.  Mennyiség helyett azt érdemes átgondolni, milyen összhatást szeretnétek elérni. Ez alapján lehet összerakni a fénytechnikai szettet.

Hol lehet a fényeket elhelyezni?

A fényeffekt lámpáinkat a tánctér köré szoktuk elhelyezni, minden helyszínen alkalmazható, mobil állványozás segítségével. Ez a legkézenfekvőbb, masszív és biztonságos megoldás. A hangulatvilágítást a falak és oszlopok mentén telepítjük a helyszín adottságainak megfelelő pontra.

Miből tudtok választani?

A könnyebb eligazodás érdekében összeállítottunk néhány népszerű hang- és fénytechnikai szettet, ami irányadó lehet a Ti esküvői bulitokhoz is.

Javasoljuk, hogy minden esetben kérjetek egyedi ajánlatot, ötleteléshez pedig nézelődjetek legnépszerűbb esküvői összeállításaink közül hangtechnika bérlés csomagok oldalon.